Advertisement

Μεταχειρισμένο Alfa Romeo Mito Distinctive (2015) | 360° Trust Walk

Μεταχειρισμένο Alfa Romeo  Mito Distinctive (2015) | 360° Trust Walk Μία Alfa Romeo MiTo με πλήρες βιβλίο service από εξειδικευμένο συνεργείο της Alfa Romeo και ελάχιστα χιλιόμετρα (επιβεβαιωμένα) στο κοντέρ της. Στον εξοπλισμό της θα βρεις ζάντες αλουμινίου, αισθητήρες παρκαρίσματος, bluetooth, bucket καθίσματα, υπολογιστή ταξιδίου και πολλά άλλα extras. Ελεγμένη με τα πιο αυστηρά κριτήρια και επιλεγμένη ανάμεσα σε πολλά Mito επειδή είναι ατρακάριστη και σε άψογη μηχανική κατάσταση! Στο προτείνουμε ανεπιφύλακτα γιατί εκτός του ότι διαθέτει ασυναγώνιστο design, είναι και σαν καινούρια!
#Alfa Romeo #Spotawheel #5YearsWarranty

Μάθε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο εδώ:

________________________________________

Δες όλα τα αυτοκίνητα:

Κατέβασε ΔΩΡΕΑΝ τον Οδηγό Γυρισμένων Χιλιομέτρων:

Spotawheel - Κορυφαία Μεταχειρισμένα
Στη Spotawheel θα βρεις πιστοποιημένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με video και λεπτομερείς φωτογραφίες! Βασισμένοι στην φιλοσοφία υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, όλα τα αυτοκίνητα μας είναι ελεγμένα με ISO 9001 διαδικασίες και παραδίδονται με εγγύηση έως 5 χρόνια και δικαίωμα επιστροφής χρημάτων. Η Spotawheel ιδρύθηκε για να επαναφέρει την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια στον χώρο του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

Ακολούθησέ μας στα Social Media!

Instagram –
Facebook –

μεταχειρισμένο αυτοκίνητο,μεταχειρισμένο Alfa Romeo,μεταχειρισμένο Alfa Romeo Mito Alfa Romeo Mito Πετρέλαιο,Alfa Romeo Mito 2015,Spotawheel,αυτοκίνητα,

Post a Comment

0 Comments