Advertisement

Maximum 4'lü Gerçek Hayat vs FIFA ⚽ | Mithrain, Thaldrin, Enis Kirazoğlu, Tuana

Maximum 4'lü Gerçek Hayat vs FIFA ⚽ | Mithrain, Thaldrin, Enis Kirazoğlu, Tuana Maximum Gaming Kart ile internet alışverişlerinde ve Dijital Kod Market’te yapacağın ödemelerde %5 GamingPuan kazanma şansı yakala!



Gerçek Hayat vs Oyun konseptimizin ilk videosunda Cem Mithrain Karakoç, Tuana Poppiceyn Yılmaz, Enis Kirazoğlu ve Berke Thaldrin Demir’den oluşan Maximum 4'lü ile önce stüdyoda FIFA 20 oynadık ardından halı sahada kozlarımızı paylaştık!

Maximum 4'lünün yeni videoları ve en eğlenceli espor içeriklerini kaçırmamak için Maximum Gaming'e ABONE ol ►

🎮 Maximum Gaming sosyal medya hesapları




Maximum Gaming, İş Bankası Maximum Kart’ın espora destek veren resmi YouTube kanalıdır. Bir kredi kartı olmanın ötesinde alışverişten eğlenceye, sanattan spora günlük hayatın her anında müşterilerinin yol arkadaşı olan Maximum Kart, şimdi de Maximum Gaming ile esporseverlerle buluşuyor.

Hem espor dünyasını destekleyen hem de oyun severler ile ortak bir dil yaratmayı hedefleyen Maximum Gaming, paylaşımlarını oyun keyfini maksimumda yaşatmak üzerine kurguluyor.

maksimum,maximum,maksimum gaming,maximum gaming,maximum dörtlü,maximum 4'lü,maximum 4lü,maksimum 4'lü,maksimum 4lü,maksimum dörtlü,mithrain,mithrain maximum,mithrain maximum gaming,thaldrin,enis kirazoğlu,enis kirazoğlu maximum gaming,tuana yılmaz,tuana,mithrain halı saha,halı saha mithrain,enis kirazoğlu fifa 20,enis kirazoğlu halı saha,mito halı saha,halı saha mito,maximum 4'lü halı saha,maximum 4'lü fifa,fifa 20,fifa 2020,youtuber halı saha maçı,

Post a Comment

0 Comments