Advertisement

90. Monaco Grand Prixi

90. Monaco Grand Prixi Monaco'da gerçekleştirilen 90. Formula 1 yarışının sıralama turları ve devamında sokaklarda yaşanan eğlenceleri sizler için kaydettim. Yarış öncesinde benim favorim M. Schumacher'den gelen bir hisle Ferrari'ydi. Sıralama turlarının ilkinde Sebastien Vettel umutlandırsada Erçağın'ın desteklediği Mercedes, 3. sıralama turlarının sonunda ilk ikiyi aldı. Lewis Hamilton pole pozisyonunu alırken, takım arkadaşı Valtteri Bottas hemen yanında yarışa başlamaya hak kazandı.

Web Sayfama, Sosyal Medya adreslerime ulaşmak için :

Kanalıma abone olmak için :

Fazlasını izlemek için
► Beğendiğim videolar :
► vLOG'lar :
► Havacılık :
► Pilotluk :

Merhaba, Ben Uğur. Çocukluğundan beri havacılık aşığı birisiyim. Üniversite bitirdikten sonra da AYJET uçuş okuluna giderek, pilot oldum ve 10 yıla aşkın süredir havacılığın içindeyim. 3 yıldır Sorumlu Kaptan Pilot olarak görev yapmaktayım. Bu kanalda sizlere hem havacılık üzerine bilgiler paylaşıcam hem de gezdiğim gördüğüm yerlerden ilginizi çekebileceğini düşündüğüm paylaşımlarda bulunacağım. Gezmek, Yemek biraz da nargile ile alakanız varsa sanırım bu kanalı çok seveceksiniz :)

formula 1,formula 1 2019,formula 1 yarışları,formula 1 monaco,formula 1 monaco 2019,formula 1 live,f1,formula one,sports,grand prix,auto racing,monaco grand prix,monaco,red bull,lewis hamilton,max verstappen,sebastian vettel,mercedes,90. monaco grand prixi,valtteri bottas,ferrari,2019 formula 1 season,motor racing,2019 monaco grand prix,vettel,action,monaco gp,monte carlo,red bull racing,formula 2,gp,2019 f1 videos,f1 qualifying 2019,

Post a Comment

0 Comments